Heerlijk uit eten bij Restaurant De ScheperskampCulinair genieten in Lochem

Reserveer een tafel

Over Restaurant De Scheperskamp

Voor een klein hapje en drankje, een smakelijke lunch of een culinair diner kunt u terecht in het à la carte restaurant. De chef-kok en zijn keukenbrigade zullen hier met liefde hoogstaande gerechten voor u bereiden. De gastvrije bediening zal er voor zorgen dat het u de hele avond aan niets zal ontbreken.

Engelse bar en binnentuin

Na het diner kunt u nog heerlijk natafelen in de gezellige Engelse bar "The Shepherd's Club". Deze in koloniale stijl ingerichte bar is voorzien van een biljart en darts, verschillende zithoeken, een openhaard en een leestafel. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven in de royale tuin met terras of neem plaats in de Wintertuin.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00 
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 15:00 
  • Diner: 18:00 - 21:00 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.