Heerlijk uit eten bij Restaurant De ScheperskampCulinair genieten in Lochem

Reserveer een tafel

Restaurant De Scheperskamp in Lochem

Voor een klein hapje en drankje, een smakelijke lunch of een heerlijk diner kunt u terecht in het culinaire hart van het hotel: Restaurant De Scheperskamp. In het restaurant in Lochem geniet u van hoogstaande gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie voor u bereiden. Bovendien zorgt de gastvrije bediening ervoor dat het u de hele avond aan niets zal ontbreken.

Culinair genieten

Voor een klassieke Frans georiënteerde keuken bent u bij Restaurant De Scheperskamp aan het juiste adres. Het restaurant staat garant voor een heerlijk avondje uit in Lochem. Geniet van culinaire voor-, hoofd- en nagerechten die u smaakpapillen zullen verrassen. Speciale wensen kunt u te allen tijde doorgeven aan onze bediening.

Engelse bar en binnentuin

Na het diner kunt u nog heerlijk naborrelen in de gezellige Engelse bar ‘The Shepherd’s Club’. Deze in koloniale stijl ingerichte bar is voorzien van biljart en darts, verschillende zithoeken, een open haard en een leestafel. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven in de royale tuin met terras of neem plaats in de Wintertuin.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 08:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 15:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:00 uur

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.